Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav technologie potravin: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 221-240 z 735
další strana
Fermentované syrovátkové nápoje
Žák, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Trendy ve výrobě cukrovinek
Sanitrák, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Výskyt biogenních aminů v ciderech
Borek, Šimon
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
Šuláková, Jarmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování
Dostál, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Současný trend očkování
Hostašová, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Inteligentní obaly pro použití v potravinářství
Hošťálková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
Bartončíková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
Faltusová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
Hoňka, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv skladování na jakost těstovin
Břečková, Blanka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Kvalita zrna barevné pšenice
Hamáček, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Šimáková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Aplikace termických metod v potravinářské technologii
Spáčilová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Sledování vybraných faktoru kvality piva během stárnutí
Malíková, Daniela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Plachká, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
Smetanová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Srovnání dietního systému vězeňské a klasické nemocnice
Tesař, Václav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
Beranová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
Smolková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 221-240 z 735
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se