Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 81-100 z 148
další strana
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
Macháčková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-04
)
Alimentární nemoci u dětí
Frolková, Helena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Charakteristika kofeinu a možnosti jeho stanovení
Faltýnková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR
Maňásková, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie
Solařová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Význam odrůd švestek v potravinářství.
Trusíková, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Stanovení pšeničných bílkovin metodou UPLC
Ovsíková, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Fytoncidy v česneku
Kodovská, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z mléka a mléčných výrobků
Svobodová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Využití vedlejších jatečních produktů v masném průmyslu
Smékalová, Denisa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-04
)
Význam vitamínů B-komplexu ve výživě
Václavková, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
Budínková, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu.
Kratochvílová, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Krejčová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-26
)
Detekce biogenních aminů v průběhu zrání přírodních sýrů
Čablová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-27
)
Šíření antibiotické rezistence u Escherichia coli
Tomášová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-25
)
Význam a identifikace bakterií Campylobacter v potravinách
Sobel, Richard
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-26
)
Možnosti stanovení proteinového profilu bakterií
Mantlová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-28
)
Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR
Jokl, Vlastislav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-26
)
Mošusové látky a jejich výskyt v životním prostředí
Hanáková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-06-01
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 81-100 z 148
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se