Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 361-380 z 398
další strana
Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie
Rachvalová, Žaneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
Václavíková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Odrůdy vín pěstovaných na Slovácku a jejich oblíbenost mezi spotřebiteli
Zálešáková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Stravovací návyky studentů vysokých škol
Melenovská, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice
Bartoš, Zdeněk
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Poměry Cd a Zn v potravinách
Blabla, Zdeněk
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Hanzlíková, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
Málková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
Lichnovská, Vladislava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-07-01
)
Vliv grilování na reologické vlastnosti masa
Hudečková, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Vliv podmínek extrakce na množství látek extrahovaných z námele
Stočková, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Lidský mikrobiom
Hájková, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
Černá, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek
Jonášová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
Marečková Gabrlíková, Sylvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
Rievajová, Soňa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
Pernická, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru
Janštová, Bohdana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Alimentární mykotoxikózy
Nováková, Viera
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského
Svačinová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 361-380 z 398
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se