Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 381-398 z 398
Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf
Navrátil, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Škůdci v importovaných a potravinářských komoditách
Kolář, Vlastimil
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
Mojžíšová, Iva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Náhradní sladidla používaná v potravinářství
Mácová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Barviva - výroba a použití v gastronomii
Žebroková, Zina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Doplňky stravy a výživové složky pro sportovce, jejich význam a využití.
Brázdil, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Čočka - její druhy a nutriční význam
Tvrdá, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
Petrjanošová, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení
Havlíková, Renata
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Využití kvasinek v potravinářském průmyslu
Neupauerová, Karla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Funkčnost a efektivita zavedení systému HACCP ve stravovacích službách
Paličková, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
Ptáčková, Ingrid
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Technologie výroby lihu.
Zakopalová, Radka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Vegetariánské stravování ve výživě dětí a mládeže
Matějková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
Lenikusová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Stanovení vybraných anorganických polutantů ve svalovině volně žijící divoké zvěře.
Migaľa, Andrej
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Výživa mužů při zvýšených nárocích na tělesnou výkonnost
Dressler, Radek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Příprava karboxymethyl chitin-glukanového komplexu ze Schizophyllum commune
Krpatová, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 381-398 z 398
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se