Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 141-160 z 306
další strana
Alimentární intoxikace
Křenková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
Zahradníček, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Polyaminy v potravinách a jejich role v živých systémech
Škrášková, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Fyzikálně - chemická charakteristika vybraných druhů medu
Dadaková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Možnosti akcelerace zrání sýrů
Přepechalová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
Vaškových, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
Bartošek, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete
Lyčková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
Vintr, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
Jedounková, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
Přívarová, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití Ramanovy spektroskopie pro detekci a identifikaci mikroorganizmů v potravinách
Smetanová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Český med a jeho stopové prvkové složení
Poledníková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Syntéza 4,7-disubstituovaných pyrrolo[2,3-d]pyrimidinů
Velecký, Radim
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku
Křenková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Syntéza a studium supramolekulárních vlastností homditopických ligandů na bázi adamantylovaných bipiridiniových solí
Hromádková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,
Vítková, Alžběta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Antimikrobiální působení kolicinů na bakterie produkující biogenní aminy
Martinková, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
Dostálová, Jolana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Stanovení riboflavinu v syrovátce s využitím metody luminiscenční spektroskopie
Karásková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 141-160 z 306
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se