Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 281-300 z 306
další strana
Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
Vydařilá, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí
Slivková, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
Hůďová, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Charakteristika a vlastnosti Aloe vera
Hanáková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně
Osičková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Využití skopového masa v gastronomii
Chramostová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Dusičnany v zelenině
Lisková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Výroba cukrovinek z rosolotvorných a želírujících látek
Pohanka, Filip
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici
Víttková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Interakce a využitelnost esenciálních minerálních prvků v organismu
Kapavíková, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Legislativa a jakostní problematika prodeje mléka v mléčných automatech
Rychtařík, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Využití Ramanovy spektroskopie v potravinářství.
Čapáková, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Syntéza a spektrální vlastnosti 2,6,9-trisubstituovaných purinů
Hloušková, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Potravinový problém ve světě
Rozaci, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Měření roztékavosti u tavených sýrů
Olejníková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Tokové vlastnosti majonézy
Volková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Charakteristika a vlastnosti prosa a merlíku
Kurtin, Adam
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Charakteristika a vlastnosti zázvoru
Válková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Stanovení vlákniny v červené pšenici
Gurská, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
Mynarčíková, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 281-300 z 306
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se