Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav potravinářského inženýrství
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav potravinářského inženýrství: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 41-60 z 451
další strana
Mořské a suchozemské řasy jako významný zdroj důležitých komponent lidské stravy
Valoušková, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2008-08-05
)
Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice
Vasilová, Světlana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Studium účinku chinolonových léčiv
Lipárová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-06-02
)
Biologicky aktivní látky v rostlinách kustovnice čínské
Švehlová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-08-24
)
Chemické látky v plodnicích vyšších hub
Březovská, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-25
)
Stanovení základních nutričních charakteristik masa a sledování změn během skladování
Šánek, Lubomír
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-18
)
Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.
Václavíková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Biopotraviny na českém trhu
Bačáková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
)
Vitamíny v mléčných výrobcích.
Marek, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Bioaktivní látky kořenové zeleniny
Chalupová, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Toxiny bakterií rodu Clostridium
Kašpárková, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Zkoumání změn kvalitativních parametrů v závislosti na počasí (srážek a teplot) u potravinářské pšenice.
Vaclová, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-18
)
Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů
Kovář, Jaroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích
Holomucká, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Stanovení vitaminu B6 - pyridoxinu chromatografickými metodami
Strnková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Potravinové alergie z obilovin
Machovská, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin
Dědek, Stanislav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-08-13
)
Enzymatická hydrolýza sacharidů a proteinů
Valenta, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Optimalizace výroby aerovaných tyčinek
Valášková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-19
)
Netradiční ovocné druhy v podmínkách ČR
Juřík, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 41-60 z 451
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se