Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 81-100 z 329
další strana
Antioxidační vlastnosti odrůd dřínu, jeřábu a bezu.
Marek, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Spotřební koš pro diabetiky
Sobková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby
Vasilová, Světlana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Stanovení B-komplexu v pivu
Stašková, Alžběta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
Košinová, Květa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-04-20
)
Vztah výživy a správného životního stylu k nemocem kardiaků
Janíčková, Vladislava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu
Dalmadyová, Vendulka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-06-06
)
Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.
Trčková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Moderní gastronomické technologie ve školním stravování
Kozlová, Libuše
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji
Petrůsek, Jaroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-26
)
Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie
Čtvrtníčková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Izolace a charakterizace látek vhodných pro přípravu standardů biologických materiálů.
Haburová, Pavla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
Tomšíková, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-26
)
Možnosti využití pseudocereálií ve výrobcích pro celiaky
Černá, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
Bouzek, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz
Kyseláková, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Potravinářské emulze
Kysučan, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-25
)
Význam spotřebního koše ve školním stravování
Čožíková, Jarmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Sýr jako dárkový předmět
Novák, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-26
)
Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků
Maňásková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 81-100 z 329
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se