Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Diplomové práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Diplomové práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 61-80 z 161
další strana
Údržnost a nutriční hodnota rýže
Snopek, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-02-10
)
Specifika výživy dětí od narození do jednoho roku
Lukášová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik
Hlaváčová, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Diagnostika Campylobacter spp. metodou Real-Time PCR
Janečková, Miroslava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
Kotačková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Studium disoluce u finálního farmaceutického přípravku.
Vilášková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže
Kozáčiková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku
Procházková, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Stanovení flavonoidů v obilovinách spektrofotometricky
Marešová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Srovnání hodnot antioxidační kapacity v netradičních druzích ovoce.
Žourková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
Šolcová, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Antibiotická rezistence a kolicinogenie u kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin
Chuchmová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Sledování obsahu akrylamidu v ječmeni a sladu během technologie výroby sladu
Plátová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
Permedla, Radim
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Skríning dekarboxylázové aktivity u vybraných probiotických bakterií
Sýkorová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
Mikulášová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
Karasová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice
Permedlová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Káva a její gastronomické úpravy
Buksová, Ivanka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-01-06
)
Testování materiálových vlastností polymerů vhodných pro potravinářský průmysl
Šandová, Zdenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 61-80 z 161
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se