Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav potravinářského inženýrství
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 281-300 z 331
další strana
Význam rýže jako potraviny
Poláchová, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Charakteristika, vlastnosti a využití přírodních aditiv
Bartošková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-06-04
)
Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
Machala, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC
Kožáková, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-05-30
)
Aplikace gelové permeační chromatografie pro charakterizaci biopolymerů
Stojaspal, Roman
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Možnosti stanovení kyseliny listové a pantothenové
Šánek, Lubomír
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-01
)
Význam vybraných polysacharidů heteroglukanů (beta-glukanů)ve výživě člověka
Mořkovská, Taťána
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Úloha barviv v potravinářském průmyslu
Gábová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Možnosti stanovení karotenoidů v potravinách
Březnická, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-06-04
)
Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka
Havalová, Darina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU
Jančárová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Vlastnosti a využití bylin (léčivých rostlin)
Strnková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Mastné kyseliny mikroorganismů a možnosti jejich identifikace
Bártová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-06-04
)
Charakteristika lipofilních vitaminů a jejich stanovení chromatografickými technikami
Šenková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Biologicky aktivní látky v rostlinách kotvičníku zemního
Sikora, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Vývoj světové produkce vybraných zemědělských komodit od roku 1990
Zemánková, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
)
Simultánní stanovení vitamínů metodou HPLC
Nagyová, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
Dlabačová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-06-04
)
Biologicky aktivní látky Hlívy ústřičné
Holubová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
Přehled antimikrobiálních látek
Šestáková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2007-06-04
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 281-300 z 331
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se