Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 101-120 z 306
další strana
Moderní trendy v technologii výroby piva
Daňková, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Švandová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT
Bena, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Technologické parametry výroby mražených krémů
Hartmanová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
Kuncová, Sabina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
Miklášová, Terezie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
Sucháčková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Inhibiční působení vybraných mastných kyselin na bakterie produkující biogenní aminy
Bradáčová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Příprava a studium [3.3.3]propellanu
Kolařík, Václav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
Šmigurová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
Kubáň, Marek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Mikrovlnami asistovaná syntéza purinových sloučenin
Luža, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí
Škubníková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Studium přípravy nových heterocyklických sloučenin vycházejících z 3-(3-hydroxypropylamino)chinolin-2,4(1H,3H)-dionů
Čechová, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
Lacinová, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
Swaczynová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Výroba smetanových krémů typu mascarpone
Janošíková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
Brodíková, Radka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
Bábková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
Červenková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 101-120 z 306
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se