Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav potravinářského inženýrství
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 41-60 z 331
další strana
Netradiční ovocné druhy v podmínkách ČR
Juřík, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
Staněk, Karel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Vliv společné zemědělské politiky EU na zemědělskou politiku ČR
Walterová, Ilona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-08-13
)
Hubení skladištních škůdců
Kolář, Vlastimil
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-06-01
)
Aspekty zdravé výživy
Rybecká, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Biologicky aktivní látky v houbách
Pinďáková, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Sinice - zdroj nutričních látek
Gabrielová, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Přehled mikroorganismů využívaných v potravinářském průmyslu
Trnčák, Svatopluk
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
)
Užití probiotik v mléčných výrobcích
Koutská, Marta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Využití organických kyselin v potravinářském průmyslu
Korcová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Pěstitelské pálenice a výroba destilátů v ČR
Řiháková, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Význam beta-glukanů ve výživě člověka
Janírková, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Bioaktivní látky listové zeleniny
Najbrtová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Inhibiční vliv monoacylglycerolu kyseliny laurové na mikroorganizmy
Janečková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Možnosti biologické konzervace
Pavlátová, Viktorie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína.
Fanta, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
Procházková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-28
)
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování
Buksová, Ivanka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-08-13
)
Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech
Flasarová, Radka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-27
)
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
Horníčková, Dita
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2009-05-20
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 41-60 z 331
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se